Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 13:43 - Какво обичат да четат китайците?
Автор: hoho22 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3865 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 15.02.2014 13:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Kитайците са голяма работа. Не заради Китайската стена. Тя е построена преди много години и сега служи само за туристическа цел. По скоро поради това, че решат ли нещо, нямат спирка. Не знам кой ги е открехнал, че в необятния свят на интернет има и такова място като блог.бг и сега се радваме на тяхното присъствие до такава степен, че не можем да ги изгоним.  Те просто са навсякъде. Явно в Китай колкото и да са напред технически все още има някаква диктатура и няма почти никаква свобода на словото. Затова те идват при нас и четат с интерес материалите пуснати от г-жа Пискова и нейните опоненти. Те просто горките азиатци са зажаднели за такива дебати покрай вълнуващите статии на видната наша журналистка. Всички нейни писания и тези на нейните опоненти се радват на невиждан многохиляден читателски интерес. Но не само те са нашата гордост. Нали така господа азиатци?

  Преди това не преставахте да гледате снимките публикувани от  axlaxl. Толкова ли пък не сте виждали мургави европейци? Или са ви интересни поради факта, че се размножават по-бързо от вас? Айде, моля ви се, не може навсякъде да сте най-добри.

   Явно в Китай сте много заинтересовани и от българската и световна история, защото и там четете като невидели.  Едвам дочаквате Летописеца или ПВДаскалов да публикуват нещо и стой та гледай. Ще блокира сървърът  на блога някой ден от нашественици, зажаднели за биографични и исторически справки.  Де бе хора китайци! Осъзнайте се! Оставете нашите историци на мира и прочетете някоя и друга публикация. Те не могат да ви смогнат.

   Виждам, че от време на време Ви привличат и техническите никове от категория „най-активни“ Явно искате и вие като тях да пускате по 20ина постинга на ден, кой от кой по-дълги и по-добре копирани. Ама вие не можете така, трябват ви роботи.  В този ред на мисли явно сте си намерили един, дето „роботи“ по цял ден. Е вярно, че само тук в блога, но и това е нещо. Вземето го малко в Китай да пороботи, да ви опъне едни чаршафи от словесни съчетания  и да ви направи еквивалент на блог.бг . Ще си измисли и няколко подходящи ника за целта и съответните проблеми за решаване между тях и ето ви копие на блога досущ като оригинала.

   Наблюдавам също така интерес от китайска страна спрямо извънземни паранормални явления. Подобни статии се радват на многобройни гласове. Обяснете ми колеги китайски съблогъри защо гласувате най-много за такива статии? Имам известно съмнение, че гласувате така масово за тях, защото не разбирате същността на български и ви се струва написаното като да е на китайски. Нали така?! Вие няма да си признаете, ама аз имам такова усещане. Подозирам и друго. Малка част от вас обича да гласува и за видни блогъри, които аз също уважавам , но чиито имена засега няма да споменавам.

   Нищо лично към вас китайски потребители.  Четете и гласувайте, но не така масово.  Оставете малко жизнено пространство и на блогърите, които все още не са ви познати и пишат все още на български.


foto: sbj-bg.eu
 



Тагове:   китайци,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blondinkas4uk09 - Hoho, забавен тип си ти :)
15.02.2014 14:30
Все пак не забравяй, че и Хамериканците, ни четат. Ти да видиш :).
П.С. Може би е редно ако не на китайски, то поне на английски да пускаш постингите си. :)
цитирай
2. milady - ооо, да не забравяме и немците...
15.02.2014 16:45
все пак СМЕ около 82 млн...
аз превеждам на немски,хохо,
за теб / 17,6 E- на час ...
имаме ли сделка , или..даа...;))))

цитирай
3. hoho22hoho22 - Tъкмо щях да кажа, че няма жив човек в блога, ама то не било така
15.02.2014 18:52
Посетили са ме 10ина ника засега и относителното мълчание го приемам за съгласие.
На какъвто и език да пишем, този огромен брой читатели и гласове не е реален. Давайте предложения как да се справим с "китайците" ???
цитирай
4. troia - Естествено,
15.02.2014 20:29
че сме съгласни, но това е стара новина. Поздравявам те, че си я поднесъл толкова ароматно поръсена с ирония, известна доза остроумие и сиропирана с майтап. Звучи вкусно и като нова!
Посмях се много.:))
цитирай
5. tera - Ами и аз писах за това,
16.02.2014 10:04
но не визирах баш китайците :)
И умните глави ми казаха - виж си броя на гласувалите и тези на коментиралите и язък ти за пИсмото!
Като гледам при теб даже и двата показатели по-ниски, ерго - ще ни превземат китайците и нЕма мърданьЕ :)))
цитирай
6. hoho22hoho22 - Абсолютно вярно
16.02.2014 10:36
tera написа:
но не визирах баш китайците :)
И умните глави ми казаха - виж си броя на гласувалите и тези на коментиралите и язък ти за пИсмото!
Като гледам при теб даже и двата показатели по-ниски, ерго - ще ни превземат китайците и нЕма мърданьЕ :)))

От 20-25 ника, които са ме посетили са гласували 8, а коментирали 4. Всички други са пас! Е няма как да стане... :)
Дори и отрицателни гласове няма вече. Няма за какво да се хабят клонингите, те реалните хора отдавна са дигнали бяло знаме.
цитирай
7. saadi - Хохо , ама ти си голям мрънкалник .
17.02.2014 19:11
Под всеки постинг в блог.бг може да те намери човек , да се жалваш .
Като почнеш да издържаш тоя сайт ти , тогава им давай акъл какво и как да правят .
Блог.бг е готин точно със свободата , която предоставя на потребителите си . Ако някой иска да си направи 5 профила и да си се забавлява сам - негова си работа . На теб какво ти пречи ?
Ами пък я си представи , че на тия дето пускат по 50 копи-пейста на ден им плащат за това някви стотинки и тия жалки пари са им единствения доход . Да седят гладни ли хората , щото на блогъра Хохо му пречи на чувството за естетика ?!
Па сайтове в интернет има колкото щеш - като не те кефи тоя , взимаш си шапката и отиваш в друг . Не си бебе вече , че да ревеш и да се тръшкаш да става по твойта .
цитирай
8. hoho22hoho22 - saadi
17.02.2014 20:42
Ако е така както казваш, държа и мен да ме включат в далаверата. И без това съм безработен, нека и аз изкарам някой лев. :) Но да ме правят индиректно на глупак, както и другите невинни блогъри - това доколкото мога ще го предотвратя.
Сайтът "ме кефи", но не и някои от участниците, както и подръжката.
Излиза така, че в този сайт да си искрен и почтен е недостатък.
Нека си пишат глупостите спамаджиите и многопрофилниците, нека да се самогласуват и копират, но да има малко място и за "различните от тях"
цитирай
9. milady - hoho22....
18.02.2014 10:45
такОВА БлГово НЕидентифицирано НЕдОразУМение ..КЪт теб...
и Такъв БлоговХЕрмафродит, дето се чуди ,къде да Риве..
е крайно ВРеме ,Някой да му Спре Тока !!
баах тъз ДЕмонкраЦия..баахх...
цитирай
10. hoho22hoho22 - още дълго ще си стоиш в килийката милейди
18.02.2014 19:57
А когато станеш лейди може и да те пуснат пак замалко ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hoho22
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 203826
Постинги: 40
Коментари: 404
Гласове: 580
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930